Kyligt värre.

Det är väldigt vackert med snö.

ElljusspåretVinter Ruffsan


Temperaturen nu ligger på ungefär 20 minus. Idag har det varit jätte fint väder, så jag tog en lång promenad med hundarna. Gick förbi veterinären och köpte noskvalstertabletter till mosters hundar, sen gick jag runt sjön och ner till mamma och pappa för att rasta Gangster. Han skulle vara ensam hela dagen idag, Ginza är med Sandra och Micke i Malmö.

Igår när jag var ute och prommade stötte jag på en engelsk setter, som hade grenar i hela pälsen, och ingen ägare i sikte, så jag gick fram till den, tog bort grenarna och kollade i halsbandet efter namn eller nummer, tittade också i örat, men den hade ingen öronmärkning heller. Så jag tänkte att den säkert bor här nånstans i nått av husen, så jag fortsatte gå, men den följde så snällt efter mig, hela vägen hem. Så då var jag ju tvungen att ta in honom. Jag kunde ju inte bara lämna honom utanför. Ringde till polisen, och dom sa att jag skulle komma in vid halv 4 så kollar dom chipmärkningen. Väl där så visade det sig att deras grej som kollar chippet inte fungerade (vad ska man egentligen med polisen till?), så det var ju bara att åka hem igen. Vid 7 tiden ringde det, så var det Villes matte som hade sett annonsen, så hon kom och hämtade honom. Han hade legat här och sovit i köket hela eftermiddagen, jätte snäll och mysig. Jag var helt säker på att han hette Brynolf eller nåt liknande, så det kom som en liten besvikelse när jag fick reda på att han hette Ville. Nåja, det var det.

Dags att ta på sig massor med kläder och bege sig ut i kylan.


Mina monster

Förutom min älskade vän och livskamrat Björn, min familj, och mina vänner så finns det 4 små liv som förgyller min tillvaro, och som jag älskar mer än allt annat. Utan dom skulle jag nog inte klara mig en dag.

Ruffsan
Ruffsan

Trollet
Trollet

Dibbe
Dibbe

Ebba

Ebba


Jag kunde bara inte låta bli..

130408-5



Jag har under flera år skrivit dagbok på nätet, men när alla började fjanta runt med det här bloggandet, så bestämde jag mig, JAG skulle aldrig börja blogga! Bara ordet blogg är ju hel töntigt. Och bara det att dom bytte från "dagbok" till "blogg" på lunar gjorde mig ännu mer anti-blogg. Men men, här sitter jag nu och skriver blogg själv. Frågan är ju vad jag egentligen har att säga världen som är så viktigt att jag måste publicera det på internet? Och svaret på den frågan är väldigt enkel: Inte ett skit.