I Hate Everyone

All the people on the street, I hate you all
And the people that I meet, I hate you all
And the people that I know, I hate you all
And the people that I don't, I hate you all
Oh, I hate you all


I hate everyone
I hate everyone
I hate everyone
I hate everyone


I bet you think I'm kidding
But I promise you it's true
I hate most everybody
But most of all I hate
Oh, I hate you


Fusk?

Hörde på radion igår om en kille som börjat publicera sin gamla dagbok i sin blogg. Så alla kunde läsa om hur det var innan han kom ut ur garderoben, eller nåt sånt. Flera tusen läsare per dag. Så då tänkte jag, det kanske skulle vara nåt. Jag har skrivit himla mycket dagbok, och det gör ju det hela mycket enklare om man inte behöver skriva ett nytt varje dag utan bara kan kopiera och klistra in.

23 Maj 2003: I am not fighting for you any more.

Trouble is still trouble and evil still evil,
Sometimes we wonder; is there more now, or less?

Våren är här!

Det är soligt, snön smälter, man kan gå utanför dörren utan jacka, mössa och vantar utan att frysa ihjäl. Jag vet, jag vet, resten av sverige har haft det såhär sen februari eller nåt. Men vi ingen riktig vår, det är vinter sen är det sommar. Våren här är likamed skotersäsong. Men jag tycker fortfarande det är vinter. Våren är när all snö börjar smälta bort, solen värmer, träden får knoppar, vantar och mössor tvättas och läggs undan i några månader.


Summer, saturday and sunshine.. Kommer nån ihåg?

Så var det söndag

Även om det är väldigt mysigt och roligt med en valp så blir man hemskt trött, speciellt när man är ensam hela dagarna. Jag behöver sova. Förstår inte varför jag sover så dåligt på nätterna. Men det är inte som förut, det är annorlunda nu. Saknar mina öronproppar, måste fylla på förrådet.

Håll er på rätt sida, tack!

Jag börjar bli väldigt trött och less på alla hundägare som inte kan gå på rätt sida med sin hund. Det är allmänt känt och i princip lag på att man ska gå på vänster sida, med hunden på sin vänstra sida. Men det är inte många som tycks fatta det. Därför har jag idag gått i protest! I framtiden när jag är ute och går med mina hundar så tänker jag inte flytta mig en millimeter för alla pantade hundägare som inte fattar att gå på rätt sida. Om jag går på fel sida, och ser att det kommer nån på samma sida så går jag över på den andra sidan direkt. Det är så det ska vara! Inte bara för människornas skull utan för att passerandet av hundarna ska ske så smidigt som möjligt. Jag har också gått i protest mot alla jävlar som går med sina hundar i flexikoppel och låter dom gå hur dom vill över hela gång banan, och inte tar in hunden även om det kommer möte. Jag tar alltid in min hund och hon får gå vid min sida när det kommer en annan hund bara för att man inte vet om den andra hunden är aggressiv eller rädd eller vad som helst, och om jag skulle släppa fram min hund dit, även om min hund är supersnäll så vet man ju aldrig vad den andra hunden gör. Därför så tänker jag i fortsättningen inte ta in min hund om inte den andra personen också gör det, och kommer det nån ettrig liten tik kan jag nästan garantera att det blir slagsmål. Och då får ju dom där förbannade småhundsägarna skylla sig själv och kanske lär sig lite vett. Jag säger nu inte att alla småhundsägare är så, men definitivt mycket fler än sånna som har större hundar, dom måste oftast ha bättre pli på sina hundar. Det är som om det vore okej för en liten hund att vara helt ouppfostrad bara för att det är en liten hund. Som att det inte gör nåt om en liten hund provocerar och attackerar en större hund bara för att det är en liten hund. Jag har även full förståelse för att man inte alltid kan ha 100 procent koll på sin hund om man har den lös, dom kan springa fram till andra hundar och så vidare. Men då ska man ju också vara medveten om att det kanske inte är en snäll hund den springer fram till, men om man vet att ens egen hund är ilsken så får man ju försöka koppla den när man ser att det kommer andra människor/hundar i närheten. Svårare än så är det inte. Det finns så många idioter! 


Under min mössa

Jag borde supa ner mig rejält. Men jag kan inte. Man har ju ansvar. Det är väl just det som håller mig uppe dessa dagar. Idag har varit en tung dag, jag vet inte varför, hela veckan har väl egentligen varit jobbig. Känns som om jag har ett regnmoln svävande över mitt huvud, och sakta sakta drunknar jag av regnet. Jag tror jag vet varför det varit extra jobbigt idag. Det har varit fint väder hela eftermiddagen. Fint väder får mig att må dåligt, då vill jag bara gömma mig själv i en skrubb någonstans och aldrig mer komma ut. Även om jag klagar en hel del på regnet och snön så är det skönt att ta på sig sin tjocka vinterjacka, mössa och vantar och vara ute i slasket. Man möter ingen, ingen är glad, ingen vill stanna och prata för dom vill bara fort hem igen. Så fort solen tittar fram så kryllar det av pensionärer med stavar och folk med barnvagnar och hussar och mattar som går på FEL sida med sin hund. Man kan inte heller längre gömma sig under mössan. Jag blir också deprimerad av att allt ser extra stökigt ut när det är fint väder. Man kan inte städa när det är fint väder. Jag tror inte jag passar in i den här världen. Jag tror jag drar ner persiennerna och låtsas att utomhus, där är det mörkt och kallt och dystert. Precis som jag. Vi matchar- vädret och jag.

om man åtminstone skulle fått säga hejdå

You asked me if it hurts, and I said:
only when I breathe, only when I speak, only when I wake up in the morning, only when I lay down to sleep.

image64
image65

En ond cirkel

Jag har hamnat i en ond cirkel igen. Jag vill bara ge upp. Jag orkar inte mer. Varför ska allt vara så svårt?

Bästisarna

image63

ESC

Igår var jag lite smått ilsken mot alla länder förutom Danmark, Norge, Island och kanske eventuellt Finland. Det var många bra bidrag igår, jag hade skrivit upp 8 st på min lista i finalen, och några av mina favoriter gick ju inte vidare från Semifinalen. DJ BOBO. Förra året höll jag på att spy i närmsta buske åt nästan vartenda bidrag. The ark var bra som vanligt. Hade dom tävlat förra året är jag helt säker på att dom fått en mycket bättre placering. Hela natten har jag haft Frankrikes bidrag i huvudet, jag vill jag vill jag vill hata det, men av någon underlig anledning så gillar jag det ändå, lite lite. Man blir ju lite arg på allt kompis röstande, men å andra sidan röstade i princip hela norden också på serbien så den måste ju varit bra på nåt sätt. B trodde att alla världens feminister hade enat sig och röstat på serbien och att det var därför hon vann. Jag vet inte riktigt vad jag ska tro om den teorin. Han har blivit värsta schlager nörden det här året, han som alltid hatat melodifestivalen. Jag ville iallafall att Ungern skulle komma på andra plats, efter Sverige. Men inte då.

Man kan tro att det har blivit vinter igen

[eller att den aldrig försvann]

Snö, snö, snö. Vitt så långt ögat kan nå. Hela veckan har det snöat. Man kan inte tro att det bara är sådär 2-3 veckor kvar till juni. Mycket mygg kommer det säkert bli i år. Varför bor jag här? Jag tycker att i princip varje månad säger jag "den här månaden är ju den värsta". Jag tror jag flyttar söderut. Är det varmare i gällivare?

Bild tagen för en timma sen:

image62

Your love alone- is not enough.

Your love alone - is not enough not enough not enough

En helt fantastiskt bra låt. Länge sedan jag hörde en fantastiskt bra låt, åtminstone en som är relativt ny.



http://www.youtube.com/watch?v=BJjMcKDDCeY

Ännu snöar det

Jag är så fruktansvärt less, det är snart mitten av maj och snöandet vägrar ge sig. Det har varit snö och snöblandatregn i flera dagar nu. Jag som vanligtvis gillar maj, men inte i år. Jag vill ha fint väder och bart på elljusspåret, NU!

fundering

ibland kan man ju undra om man har för höga tankar om sig själv när man bestämmer att man ska göra det ena och det andra, man verkligen bestämmer sig för att man ska göra det, och man ska klara det men aldrig någonsin blir det så. varför, varför?

Min lilla solstråle

image60


Hur kan det få plats så mycket kiss i en sån här liten krabat? Mattes lilla myskille. Imorse kl 5 blev jag väckt, av en katt som spydde upp en hårboll. Fort gick jag och la mig igen, men vid det laget hade Clinton också vaknat, och jag tänkte att han klarar sig till 6 då han ska få mat och rastas, för han brukar somna om. Men inte då, han och Trassel började brottas. Och sen kissade Clinton flera liter på sovrumsgolvet, innan jag knappt han reagera. Så 5.20 var jag ute på morgonpromenad. Jag var måttligt pigg. Nu är det dags att sova, ska upp tidigt imorgon med.

För en gångs skulle så blir det som jag vill..

Som jag har lidit hela veckan med tanke på att behöva jobba helgen, speciellt det faktum att jag slutar 23.06 idag och börjar 6.30 imorgon, vilket betyder ca 4 timmars sömn, och sen två 12 timmars skift. Men ibland har man tur, så efter vissa omständigheter så fick vi åka hem nästan direkt vi kom till LK idag och blev lediga hela helgen, och hela nästa vecka eftersom vi har ledigvecka då. Känns jätte bra med tanke på att jag vill vara hemma och spendera tid med vilde bill och resten av odjuren. Nu ligger alla och sover, det har varit en tuff dag för oss alla. Jag tänkte bara kolla film hela kvällen, imorgon blir det en långpromenad med Ruffsan.

Livet genom skyddsglasögonen

Har eftermiddag den här veckan. Tycker att dagarna bara försvinner innan man ska till jobbet. Väl där så går tiden ganska segt. Har inte varit så mycket att göra. Igår hade vi rätt mycket jobb som skulle göras, läkage i en ventil på kulis bland annat, men som vanligt när det gäller LKAB så finns det inte grejer för att göra det. Så vi åkte runt på flera jobb men vi gjorde i själva verket inget. Men gårdagen gick ganska fort ändå, vi satt hela kvällen nästan på verandan på sovringen och drack cappuccino. Får skriva mer nästa vecka när jag är ledig. SKÖNT med ledigvecka!


Lite sömn för matte

Jag börjar bli orolig, väldigt orolig. Valpar ska vara lydiga, och inte våga gå iväg och lyssna på sin matte. Men inte Clinton, han struntar fullständigt i hur långt bort man är och kommer bara ibland när han känner för det när man ropar. Vi försöker träna och träna och träna, men det verkar inte ge resultat. Just nu är det ju inte så farligt, men tänk om några månader, hur kommer det bli då? Katastrof. Visst är det bra med en tuff och orädd valp, men inte just på den här punkten kanske.

I natt är första natten han har sovit hela natten, utan att kissa inne dessutom. Från kl 24 till kl 06. Helt chockad var jag när jag vaknade, andra nätter har han gnällt och väckt mig sådär vid 2, 4 och 6. Så den här morgonen känner jag mig betydligt mer utvilad. Dags att gå jag hör att en viss Clinton gräver i vattenskålen, så det ser väl ut som en sjö i köket.

Igår var det snöstorm, idag är det varmt och solsken, det märks att det är maj!