Min lilla bebis..

Natten var inte bra, Edvin somnade tillslut vid 21.30, och vaknade 00.30 efter det har han vaknat massor med gånger och varit ledsen. Fick sitta och sova från 4-8 med honom i famnen. Han kan ju vakna flera gånger på natten annars, men brukar då bara vilja ha tutten och sen somna om, men nu var han verkligen jätte ledsen. Så kan det vara, men när vi steg upp kl. 8.30 sken han som en sol och har varit jätte glad hela förmiddagen. Vi har varit ute och gått med Össe, sen åkte vi dit och hälsade på. Han fick som vanligt fina presenter av henne. Han kommer nog bli bortskämd av tant Össe. Sen fick vi åka hem i en väldig hast när jag märkte att han blev trött, och han somnade direkt jag la honom i sängen hemma.

Väntar med spänning på svaret om lånelöftet, vi blev preliminärt beviljade 800tusen i lån igår när jag gjort ansökningen på nätet (det var så mycket vi sökte på). Vi hade inte tänkt köpa ett så dyrt hus, men vi tog i överkant, det är ju alltid bra att ha mer än mindre. Jag är så sugen på att flytta NU. Vill sälja det här huset också nu när dom ändå ligger så högt i pris.

Vi får se vad som händer.

Hus och sånt.

Idag ansökte vi om ett lånelöfte på nätet. Har tänkt att göra det någon vecka nu, men först idag blev det gjort. Vi har lite hus vi tänkt gå och kika på. Vi är less på att bo här och vill flytta till lompis. Får se vad det blir av det, men det är ju bra att ha det där lånelöftet hursomhelst.

Idag var det väldigt svårt att få edvin att somna. Han somna och vakna och somna och vakna i 1,5 timma, trots att han var jätte trött. Tror han hade lite magknip. Vi har fryst ner massa pureer i iskuber idag, det är ju snart dags att börja med smakisar. Jag satte lite mango på mitt lillfinger och så fick han smaka lite, han verkade väldigt skeptisk. Planen är att ge lite potatispure i helgen. Han blir 4 månader redan nu i helgen, för 2 år sen så var det clinton som blev 4 månader, tiden går fort.

Nu är jag trött och ska sova, vi ska ju träffa gudösse imorgon.

Hemma igen.

Det har varit fruktansvärt varmt i skellefteå, sista dagarna var det över 30 grader. Vilket medförde en girinig unge. Han kunde ju inte sova, det var nästan 40 grader inne i husvagnen och ute i skuggan i vagnen var det också som en bastu. Så vi trallade på gallerian, där var det visserligen lite svalare, men deras fläkt system hade pajat, och där sov han bara korta stunder.

Hundarna har badat i havet en gång, Clinton älskade det. Men det har varit jobbigt för dom med när det varit så varmt, vi har sköljt av dom med kallt vatten flera gånger per dag så har dom legat under husvagnen mestadels.

Lite brun har jag blivit iallafall. Nu sover lill gossen, vi ska träffa lite folk idag tänke vi.

Skellefteå

Här är det varmt och lite blåsigt. Vi har varit med hundarna på agility banan och tränat. Lite shopping har det blivit. Har hittat lite kläder till Edvin på rea. Den busungen sover aldrig, vet inte om det beror på att han har svårt att komma till ro här, igår sov han max 1,5h uppdelat på 4 ggr, och han verkade trött och vi försökte på alla möjliga sätt få han att sova men det gick inte. Han somnade tillslut kl 22. Men då sover han ju bra natten iallafall. Vaknar och äter en gång. Idag ska vi till havet och hundbadet. Hur kan en så liten gullig bebis prutta så sura äckliga pruttar? Riktiga tältrensare, fy!

Snart drar vi..

Sommar, sol och bad i en vecka. Skönt!

Man lär sig av misstagen.

Har just fått Edvin att somna efter 2,5 timmars tjorv. Så har blir det alltid om han somnar efter kl 18. Han brukar sova i vagnen mellan 17 och 18 när jag är ute med hundarna, men idag vägrade han sova då och somnade istället vid 18.30 i max 20 min, och så var den kvällen förstörd. Han brukar annars sova senast kl 20. Nu är jag helt slut efter flera timmars kämpande med en grinig unge.. Jag som måste packa. Men nu vill jag bara sova. Har inte ens hunnit ta av kopplet på Ruffsan. Ska ta ett ryck nu, sen sova.. God natt.

Inget internet

Är hos mamma och pappa nu och surfar, har inte haft något internet på några dagar, och det kommer nog inte igång den här veckan, och på fredag morgon åker jag till skellefteå.


Kanske blir det sommar snart..


Testar hatten som vi ännu inte kunnat använda ute, där är det bara mössor som gäller. Har precis badat, matat och lagt Edvin att sova. Han sovit svin dåligt i natt, och nästan inget på hela dan så jag fick lägga honom extra tidigt idag, men jag tror inte han kommer sova så länge innan han vaknar. Han ligger i spjälsängen och sover nu, får se hur det går. Förhoppningsvis sover han bra. Jag behöver också sova lite, har varit så himla trött nu i några dagar. Snart är det bara en vecka kvar tills jag, Edvin och doggarna åker på en liten semester med mamma och pappa, ska bli kul att åka iväg.

Egen säng..

Igår var vi på BVC, Edvin fick sina 3 månaders sprutor, det gick jätte bra. Han hade gått upp nästan ett kilo på en månad, och blivit 2,5cm längre. Min lilla fina älskling. Läkaren tyckte han var väldigt stark i nacken och hade pigga busiga ögon. Igår kväll var vi till moster som hade köpt en adidas dress åt honom i Turkiet, aningen för stor då, strl 98/104. Hon trodde hon hade köpt 86 sist, men det var ju 68, så den får han nog vänta nåt år med att använda.

Edvin sover ju med mig i sängen och har gjort det sen han föddes, men nu har jag börjat inse att det är dags att lägga över honom i spjälsängen, men det tar verkligen emot. Först har jag väntat på att han ska börja äta mer sällan på natten, och sova längre stunder, och nu gör han ju det så nu känns det som att jag hittar på nya saker hela tiden varför han inte ska börja sova i spjälsängen riktigt ännu. Det är så mysigt att ha honom i sängen. Men han skulle säkert sova bättre i egen säng. Helst hade jag haft honom i min säng i några år till. Hur ska det här gå? Nu har jag tänkt vänta till vi kommer hem från Skellefteå.

Träning pågår


Nyss vände sig Edvin från mage till rygg. Kul när det går framåt i utvecklingen. Han har sovit på mage i natt också, och han sover definitivt mycket bättre på mage, vaknar inte varannan timma utan sover ca 5 timmar åt gången.

Clinton går runt här med fåntratten på huvudet, han är inte glad. Men snart är såret läkt.

Edvin 3 månader!

Kvällen igår började som så många kvällar den senaste tiden med skrik och gråt. Edvin ville inte alls sova trots att han var jätte trött, och de senaste nätterna har han vaknat varannan timma och velat äta. Tillslut la jag honom på mage i sängen och två sekunder senare sov han, sen sov han i 6 timmar, vaknade och åt, lekte lite med sina fötter, och ville inte somna om så då la jag honom igen på mage, så sov han 4 timmar till. Det känns lite obehagligt att ha honom sovandes på mage efter allt snack om ökad risk för psd men han verkar sova mycket bättre på mage än på rygg, brukar ibland på dagarna låta honom sova på mage och då sover han lätt 3 timmar. Så idag har han glad på morgonen för första gången på flera veckor. Nu sitter han i sin bumbostol och tittar sig i spegeln. I natt var det första gången han tog tag i sina fötter själv och grejade med dom, han har gjort det förut när man hållt fram foten åt honom. Nu börjar han gäspa, har tänkt försöka hålla honom vaken en timma till iallafall för idag ska vi träffa Marielle på stan och fika, då är det bra om han sover i vagen. Idag är det regn och rusk ute så då ska vi nog passa på att städa inne.