Sakta ner..

Vet inte vad jag ska skriva egentligen, jag känner mig helt tom på ord, tom på tankar, tom på luft. Det känns ungefär som när man ramlar och slår ryggen väldigt hårt, och hur man än gör så får man ingen luft, fast kanske inte riktigt så illa. Ibland känner man faktiskt att man skulle behöva att livet stannade upp, att man i lugn och ro fick pusta ut, utan några stora förändringar runt hörnet. Alla som känner mig vet att jag inte är den bästa på att hantera förändringar och beslut. Jag vill ha det jag känner till, det jag känner mig trygg med, allt annat gör mig livrädd. Allt främmande skrämmer mig, jag vill ha full kontroll hela tiden. Så vad gör jag nu?

+3 grader hett..

Första nattveckan var ganska tung, var på rätt grinigt humör här hemma, men själva nätterna gick väldigt bra. Det var fint väder största delen av förra veckan men sista natten så började det snöa, så man var ju mindre road när man på måndag morgon fick stå och skrapa rutorna på bilen, jag som inte ens hade en jacka på mig.

Har varit rätt trött och sliten sen dess, vi har många projekt på gång. Vi ska bygga upp hundgården, måste först svetsa vissa grindar, har grävt ner en buske, städat på baksidan, kapat bort lite döda grenar på trädet, målat garderobsdörrarna och lite sånt. Var barnvakt i morse, det gick bättre än förväntat, han har ju inte sett mig på länge. När jag kom hem visade jag B hur man använder pinn-svetsen, så fick han svetsa medan jag målade. Förra veckan chippade han vårat Wii så vi har laddat ner massor av nya spel, men jag är ju inte så mycket för det där med spel så jag håller mig till Wii sports.

Det blev inte många timmars sömn i natt så nu känns det som jag ska somna framför datorn, man kanske skulle gå och vila en liten stund. Måste ändå vänta på att färgen ska torka lite på garderobdörren så jag kan se om jag måste måla ett till varv eller om jag kan börja med nästa..

Nytt jobb

Snart går jag på första nattskiftet på mitt nya jobb. Hade introduktion igår. Fick gå runt lite i anläggningarna, det mesta kändes bekant. Jag hade nära till det området jag ska vara på också, vilket är bra för jag är helt fantastiskt bra på att gå vilse. Lite nervöst är det ju. Igår skulle jag försöka hålla mig vaken lite längre för att jag skulle kunna sova längre på morgonen, kl 22.50 höll jag på att somna vid datorn så jag gick och la mig. Vaknade kl 7. Det är väl så när man bara har gått dagtid i massa månader, då har jag gått och lagt mig någonstans mellan 21 och 22 och vaknat mellan 5 och 6 varje morgon. Jag är lite orolig att jag inte ska orka hålla mig vaken i natt. Och när jag kommer hem så måste jag ut med hundarna. Godnatt då..