Shame on me

Om en vecka är det tänkt att vi ska vara på väg, men jag vet inte, har ingen lust egentligen. På måndag är det LKAB som gäller igen, skönt, jag har saknar min overall och hjälm och att få smutsa ner sig lite. Eller ganska mycket smutsig brukar man bli. Brukar vara helt svart när man slutar. Så är det skönt att duscha efter en helt dags arbete. En mindre bra sak är att vi är förflyttade till msh E, spökligt. Jag gillade A mycket bättre, så var det ju så praktiskt att man hade skyddsförrådet i samma byggnad.

Imorgon ska vi väl börja ta ner tavlor och div saker som hänger på väggarna, för under v 28 så ska dom komma och tapetsera här. Roligt! Sen ska jag äntligen sätta min nya vardagsrumsmatta som jag köpt för dyra pengar.

Ibland undrar jag om jag inte lurar mig själv, ser saker som inte egentligen finns där. Jag kanske helt enkelt bara vill se, får ett litet lyckorus varje gång jag tänker på det. Men ganska snart vaknar jag upp i verkligheten igen. Jag har fel. Det är väl troligtvis så. För varför skulle det vara sant? Jag måste försöka lägga locket på. Det här är inte bra för mig, jag leker med mina egna känslor. Shame on me.

I can see clearly now

I can see clearly now, the rain is gone,
I can see all obstacles in my way.
Gone are the dark clouds that had me blind,
It's gonna be a bright, bright,
Sun-Shiny day.


I think I can make it now, the pain is gone,
all of the bad feelings have disappeared.
Here is the rainbow I've been prayin' for.
It's gonna be a bright, bright,
Sun-Shiny day.


Look all around, there's nothin' but blue skies,
look straight ahead, nothin' but blue skies.


I can see clearly now, the rain is gone,
I can see all obstacles in my way
Here is the rainbow I've been prayin' for
It's gonna be a bright, bright,
Sun-Shiny day.


Bakis.

Så kan man väl säga att Kiruna festivalen är över för min del. Var ut igår, vi hade klassfest i öltältet. Det var himla roligt! Tänkte kanske eventuellt gå idag men jag känner mig inte riktigt i form, dessutom är det dyrt och det är bara the ark som jag eventuellt skulle vilja se idag. Har lovat att vara barnvakt imorgon på eftermiddagen några timmar. Har ingen vidare lust, men ibland måste man ställa upp ändå. Även om man inte får så mycket tillbaka. Clinton är inte ens välkommen dit, men men.. Försöker få tag på fylle-össe för att gå på en promenad, Clinton är trött, det var mycket hundar ute när vi promenerade hem från björkis, han blir helt sjövild när det kommer en hund, han ska till varje pris hälsa, måste försöka träna bort det. Han har nyss fyllt 4 månader ändå så är han stark som en oxe och har snart vuxit om Ruffsan. Idag var vi och köpte ett nytt halsband, det 3:e den här månaden, den här gången köpte jag en storlek större än vad han ska ha för att det ska räcka lite längre än nån vecka. Man kan ju köpa ställbara, men dom verkar inte alls sköna att ha på, och björkis halsbanden verkar både sköna och dessutom så är dom inte så farligt dyra, 80kr. Dags att mata odjuret.

No more rabbits in my hat

Det var ett tag sen, har inte haft någon motivation alls att skriva nåt. Det har inte funnits så mycket att skriva. Jag har varit stentrött de senaste veckorna. Idag är jag officiellt "sjuk" men egentligen kan man säga att jag har VAV. Jag och hundarna har varit ute och prommat på morgonen, men sen mest varit hemma och slöat. Min klass har friluftsdag eller nåt i den stilen idag, och jag hade inte minsta lust att följa med. Men imorgon är det skola igen.
På ondag kommer sakerna jag beställt från ikea. Vecka 27 börjar jag min praktik på anrikningen. Vecka 28&29 är vi lediga så vi planerar lite smått en semester, får se hur det blir med det. Fick en kommentar här för nån dag sen, av någon som undrar var jag fått tag på mina popular avsnitt, men det är ju svårt att svara när det är en anonym kommentar. Nåja, inte mitt problem. Nu ska jag börja städa, kanske.

Sommaren är här, löven slår ut

Vi packade in oss i bilen i fredags och åkte till Laukku över helgen. Det har varit strålande sol och jätte varmt hela helgen.

image66
Clintons första bad i älven

image67
Renar utanför husvagnen

image68
Bästisarna Trassel och Clinton

image69
Ruffsan och Trollet ligger och slappar i skuggan

image70
En sväng till nikka