Bilstol..

Nu har vi en acta graco logico s, men den börjar den lilla snorisen växa ur.. Så det är dags att tänka på att införskaffa en ny. Vill ha en som man kan luta bakåt så inte huvudet åker fram när han sover. Har kikat lite på acta graco duoflex, cosmic comfort, britax secura, och maxi cosi mobi.. Det är ju som en jungel och jag känner mig helt vilse... Dom är ju inte så jätte billiga heller, men det är ju inte så stort problem egentligen, det viktiga är ju att den är bra...

Kommentarer
Postat av: Madde

jaaa det där är en djungel. Vi har en cosmic.

Den går ju och fälla bak lite men inte så där jättemkt. Man vrider på en ratt så lutar den bakåt.

Är nöjd med den. Köpte den på blocket för en femhunka. Finns ju bra beggade också.



Men Maxi cosi har jag hört är mkt bra, en spak bara så fäller man bak dom.. En komois till mej hade cosmic till första barnet men den andra till andra ungen. Hon tycker att maxi cosi är behändigare.



Såå mkt enklare när man köper en den 2:a stolen som sitter i bilen hela tiden. Slippa bära o krångla med bälte/alt bas som man gör me babyskyddet. Tungt blire!



2009-08-20 @ 22:44:57
Postat av: Cillan

Jo har kikat lite efter begagnade, men det har knappt funnits en enda annons.. Jag tycker det är rätt bra med babyskyddet, speciellt om man ska hälsa på så han har nånstans att sitta, men nu behövs ju inte det längre. Och det är jätte bökigt att lyfta ut och in honom i stolen när den sitter i bilen. Jag ville ju ha en cosmic från början men har läst att dom sitter dåligt i saab 9-5, och att britax är bäst för saab. Här kan man ju inte heller gå att kolla på stolar, eftersom det inte finns, så det är lite trist.

2009-08-21 @ 07:11:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback