BVC

Idag har vi varit på BVC för första gången, förra onsdagen var dom på hembesök. Edvin hade gått upp nästan 500gr på en vecka och väger nu 4870 gram. Jag som har varit orolig för att han skulle ha gått ner i vikt senaste veckan eftersom vi nästan helt slutat med ersättningen, bara en liten slurk på kvällen har vi gett eftersom han då inte varit nöjd efter amningen. Det är oerhört skönt att slippa värma den där ersättningen och vänta på att den ska svalna och allt sånt som tar tid. Dessutom har han de senaste dagarna varit lite mer på hugget under matstunderna, innan kunde det ta en timma för honom att äta, han bara somnade hela tiden. Nu äter han konstant tills det är slut, och det går mycket fortare, och det är speciellt skönt på nätterna.

Imorgon ska vi åka till mamma och pappa, för att Össepösse ska komma dit. Sen på lördag är det släktträff hemma hos Össes päron, eller ja inte riktigt hela hennes släkt eftersom den består av ungefär 2 miljoner människor, men några stycken ska väl vara där iallafall. Imorgon fyller Björn år också, har inte köpt nån present, man har som inte tid att gå på stan. Ska göra tacos till middag, han får nöja sig med det. Han fick ju faktiskt en julklapp.

Nu ska jag gå och lägga mig, är stentrött.

Kommentarer
Postat av: Madde

Nja inte riktigt 2 miljoner men typ 74 st på Pers sida med Farbröder,fastrar, kusiner, kusinbarn m respektive. O det är bara den delen av släkten... Haha

2009-03-20 @ 08:22:43
Postat av: Cillan

Och sen är det ju alla dom där fastar/farbröder/kusiner osv respektive och hela deras släkter som hon också kallar kusiner eller på ett eller annat sätt räknar in i släkten.. :) Hon kan ju tex tycka att en fasters mans föredetta frus nya mans barn är hennes släkt.. ;)

2009-03-20 @ 08:50:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback